Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Vesipumppu / tiiviste kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Vesipumppu / tiiviste kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Vesipumppu / tiiviste kuorma-autoille edullisesti
  • Osta Vesipumppu / tiiviste kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
    Turvallinen tilaus 200 päivää
  • Kuorma-auto Vesipumppu / tiiviste aina alhaisilla hinnoilla
    Edullisin hinta -takuu
Vesipumppu / tiiviste kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Vesipumppu / tiiviste TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Vesipumppu / tiiviste hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
Vesipumppu / tiiviste kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Vesipumppu / tiiviste katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Vesipumppu / tiiviste edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Kuten henkilöautoissa oleva vesipumppu, myös  kuorma-autoissa on oltava vastaava osa varmistamassa pakkasnesteen kierto moottorin jäähdytysjärjestelmässä. Neste liikkuu keskipakoisvoiman vaikutuksesta.

Tyypit

Valmistajien tuoteluettelot sisältävät eri rakenteen omaavia tuotteita. Tarjolla on komponentteja:

  • erillisessä kotelossa,
  • sylinterilohkoon integroituna.

Laitteet saavat käyttövoimansa moottorilta hihnan tai ketjun välityksellä. Kotelo on valmistettu erilaisista materiaaleista, jotka voivat olla:

  • valurautaa,
  • alumiinia.

Voit ostaa verkosta komponentin lisälaitteilla, kuten esimerkiksi tuulettimella varustettuna, mikä parantaa nesteen jäähdytystä. Lisäksi samaan sarjaan voi kuulua kuorma-auton vesipumpun tiiviste. Se on yleensä valmistettu paroniitista, paperista tai kumista.

Toimintahäiriöt ja niiden syyt

Keskimäärin osan käyttöikä on 120 000 kilometriä. Huonolaatuisen jäähdytysnesteen käyttö voi johtaa komponentin nopeampaan hajoamiseen. Se aiheuttaa kerrostuman muodostumista seinämille, pumppuelementtien mekaanisia vauriota, laakerin tukkeutumista ja juoksupyörän hajoamisen. Kuorma-auton vesipumppu voi hajota myös sen seurauksena, jos moottoria käytetään pitkäaikaisesti ja jatkuvasti maksimiteholla.

Käytön aikana pumpun metalliosiin tulee väistämättä korroosiota. Jos laitetta ei ole asianmukaisesti huollettu, osan tiiviys häviää ja jäätymisenestoaine vuotaa. Laitteen komponenttien liitokset toisiinsa voivat löystyä moottorin jatkuvasta värähtelystä johtuen.

Virheiden havaitseminen

Hajoamisesta kertovat erikoiset äänet laitteen käydessä, jäätymisenestoaineen vuotaminen ja moottorin lämpötilan nouseminen. Viimeksi mainittu voidaan havaita kojelaudassa syttyvän merkkivalon avulla. Tällöin uusi komponentti on asennettava välittömästi, jotta estetään vakavat vauriot ja kallis moottorin korjaus.

AUTODOC: käteviä ostoksia verkossa

Meidän verkkokaupastamme voit tilata vesipumpun kuorma-autoon ja monia muita komponentteja edulliseen hintaan. Pätevä asiakaspalveluyksikkömme auttaa sinua mielellään valitsemaan tuotteet, jotka vastaavat ajoneuvosi teknisiä ominaisuuksia. Pidä silmällä tarjouskampanjoita, joita meillä AUTODOCilla on runsaasti. Niiden avulla voit ostaa kaiken entistäkin halvemmalla.

loader Ole hyvä ja odota!...