Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Termostaatti / tiiviste kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Termostaatti / tiiviste kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Termostaatti / tiiviste kuorma-autoille edullisesti
  • Osta Termostaatti / tiiviste kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
    Turvallinen tilaus 200 päivää
  • Kuorma-auto Termostaatti / tiiviste aina alhaisilla hinnoilla
    Edullisin hinta -takuu
Termostaatti / tiiviste kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Termostaatti / tiiviste TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Termostaatti / tiiviste hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
Termostaatti / tiiviste kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Termostaatti / tiiviste katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Termostaatti / tiiviste edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Kuorma-autossa termostaatti ylläpitää jäähdytysnesteen optimaalisen lämpötilan riippumatta siitä, millä teholla moottoria käytetään. Se takaa erityisesti moottorin nopean lämpiämisen käynnistyksen jälkeen. Yleensä tämä tuote myydään pakkauksessa, jossa on mukana tiiviste, joka kestää kemiallista vaikutusta.

Tyypit

  • Kotelolla varustetut. Ne liitetään jäähdytysjärjestelmän letkuihin. Kotelo on valmistettu messingistä tai alumiinista. Ensin mainittu on erittäin kestävä syövyttäviä aineita ja kulutusta vastaan, kun jälkimmäinen on kevyt. Henkilöautojen termostaatteja valmistetaan myös muovikoteloissa.
  • Ilman koteloa. Ne asennetaan erityiseen istukkaan sylinterilohkossa.

Toimintahäiriöt ja niiden syyt

Laite altistuu korroosiovaurioille ja likaantumiselle. Nämä johtuvat väärän jäätymisenestoaineen käytöstä tai erityyppisten jäähdytysaineiden sekoittamisesta. Pahan likaantumisen vuoksi osa voi jumittua väli- tai ääriasentoon.

Vikojen havaitseminen

Hajoaminen ilmenee yleensä moottorin ylikuumenemisen tai liian jäähtymisen seurauksena. Ensimmäisessä tapauksessa vastaava merkkivalo syttyy kojelautaan. Lisäksi matkustamossa voi tuntua työnesteen hajua. Toisessa tapauksessa polttoaineenkulutus kasvaa.

Yksinkertaisin tarkastus suoritetaan tutkimalla lauhduttimen letkut välittömästi moottorin käynnistämisen jälkeen. Jos ne lämpenevät hitaasti, kuorma-auton termostaatti on todennäköisesti toimintakuntoinen.

Tarkempia tietoja laitteen toimivuudesta saadaan sähköisellä skannerilla tehdyllä diagnoosiskannauksella. Jos haluat tehdä tällaisen tarkastuksen, ota yhteys kuorma-auton huoltoammattilaisiin. Vaikka toimintahäiriön oireita ei olisi ilmestynytkään, on suositeltavaa vaihtaa osa 100 000 km:n jälkeen tai 5 vuoden välein.

AUTODOC: käteviä ostoksia verkossa

Verkkokaupastamme voit valita ja ostaa termostaatit ja muut kuorma-auton osat nopeasti. Kaikkien tuotevalikoimaamme tuotteiden kohtuullisten hintojen ansiosta, voit korjata autosi edullisesti. Jos tarvitset lisätietoja tuotteesta, josta olet kiinnostunut, maksutietoja tai tietoja voimassaolevista tarjouksia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme chatissa.

loader Ole hyvä ja odota!...