0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Vapaatuuletin kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Vapaatuuletin kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Vapaatuuletin kuorma-autoille edullisesti
  • Osta Vapaatuuletin kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
    Turvallinen tilaus 200 päivää
  • Kuorma-auto Vapaatuuletin aina alhaisilla hinnoilla
    Edullisin hinta -takuu
Vapaatuuletin kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Vapaatuuletin TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Vapaatuuletin hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
Vapaatuuletin kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Vapaatuuletin katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Vapaatuuletin edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Viskoottinen tuulettimen kytkin siirtää vääntömomentin kuorma-auton kampiakselilta, vaihtaen terien pyörimisen taajuutta tarpeen mukaan. Komponentti reagoi moottorin lämpötilaan ja säätää sen jäähdytystä. Se toimii myös vaimentimena terien käynnistämisen tai pysäyttämisen yhteydessä. Komponentti toimii sen säiliön täyttävän silikonigeelin ja kotelon sisällä olevan tasaisen levyn vuorovaikutuksen ansiosta. Laite perustuu kaksimetalliseen anturiin, joka laajenee lämpötilasta riippuen.

Tyypit

Tuotteet eroavat toisistaan:

  • halkaisijaltaan,
  • korkeudeltaan,
  • asennusreikien määrän perusteella.

Komponentit on valittava ehdottomasti kuorma-auton merkin ja mallin mukaisesti.

Toimintahäiriöt ja niiden syyt

Komponentit eivät vaadi huoltoa ja ne toimivat moitteettomasti monien vuosien ajan. Lisäksi kuorma-autojen komponentit ovat tehokkaampia ja kulutusta kestävämpiä verrattuna henkilöautojen viskoottisiin tuulettimen kytkimiin.

Komponentit saattavat vaatia vaihtamisen ulkoisista tekijöistä, kuten liikenneonnettomuuksista tai vakavasta likaantumisesta johtuen. Toimintahäiriöihin kuuluvat nivelten kasvanut välys, tiivisteiden mekaaniset vauriot ja korroosion jäljet ​​bimetallisella anturilla.

Kun tiivisteet tuhoutuvat, työneste voi vuotaa. Lisäksi harvinaisissa tapauksissa komponentti voi hajota, kun geelin ominaisuudet muuttuvat.

Vikojen havaitseminen

Viskoottisen tuulettimen kytkennän vaurioituminen johtaa jäähdytysjärjestelmän toimintahäiriöihin ja aiheuttaa moottorin ylikuumenemisen. Tämä käy ilmi kojelautaan ilmestyvästä varoitusvalosta. Voit tehdä huoltokorjaamolla vianmäärityksen, johon kuuluu myös terän pyörimisnopeuden analysointi.

Moottorista voi kuulua vieraita ääniä, kuten viheltämistä. Jos jäähdytysmekanismi alkaa toimia, kun moottori on edelleen kylmä, se voi olla merkki silikonitäytteen ominaisuuksien muuttumisesta.

AUTODOC: käteviä ostoksia verkossa

AUTODOC-verkkokaupasta voit ostaa kaiken, mitä tarvitset eri merkkisten kuorma-autojen edulliseen korjaukseen ja huoltoon. Meidän edulliset hintamme ja säännölliset tarjouksemme ovat sinulle varmasti miellyttävä yllätys. Valitse sopivat tuotteet tuoteluettelosta ja tee tilauksesi verkossa tänään ostaaksesi viskoottisen tuulettimen kytkimen ja muita komponentteja kuorma-autoosi kustannustehokkaasti.

loader Ole hyvä ja odota!...