0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Nestesäiliö kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Nestesäiliö kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Nestesäiliö kuorma-autoille edullisesti
  • Osta Nestesäiliö kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
    Turvallinen tilaus 200 päivää
  • Kuorma-auto Nestesäiliö aina alhaisilla hinnoilla
    Edullisin hinta -takuu
Nestesäiliö kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Nestesäiliö TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Nestesäiliö hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
Nestesäiliö kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Nestesäiliö katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Nestesäiliö edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Kuorma-auton paisuntasäiliö on tärkeä osa moottorin nestejäähdytysjärjestelmää. Sen avulla voidaan kompensoida lämpötilan vaihtelun aiheuttamat jäähdytysnesteen tilavuuden muutokset.

Tyypit

Tuoteluettelot sisältävät eri materiaaleista valmistettuja malleja, näitä ovat esimerkiksi:

  • Muovi. Nämä ovat yleisimmin käytettyjä. Yleensä muovisäiliöt ovat läpikuultavia, mikä helpottaa nesteen määrän tarkkailua.
  • Metalli. Tästä materiaalista tehdyt komponentit kestävät pidempään. Valmistajat käyttävät yleensä ruostumatonta terästä ja alumiinia. Ensimmäinen on korroosiota kestävämpi, jälkimmäinen on hinnaltaan suhteellisen edullinen.

Komponenttien tilavuudet vaihtelevat. Tavallisesti paisuntasäiliöt ovat tilavuudeltaan kuorma-autoissa suurempia henkilöautojen säiliöihin verrattuna.

Toimintahäiriöt ja niiden syyt

Osan käyttöikää ei ole tiukasti rajoitettu. Komponentti on vaihdettava, jos se ei ole enää tiivis. Vahinko voi johtua merkittävistä paineen vaihteluista, korkeista lämpötiloista ja syövyttävistä aineista.

Virheiden havaitseminen

Säiliön epätyydyttävä tila käy ilmi jäähdytysnesteen tunnistettavasta tuoksusta ja nopeasti vähenevästä pakkasnesteen tasosta. Tällöin on tarpeen tarkastaa säiliön kunto. Yleensä halkeamat on helppo havaita, koska pöly tarttuu vuotavaan nesteeseen. Jos osa on hajonnut, sinun on ostettava paisuntasäiliö kuorma-autoosi mahdollisimman pian, ja pyydettävä apua kuorma-auton huollon asiantuntijoilta ja asennutettava se viallisen tilalle.

AUTODOC: käteviä ostoksia verkossa

Meidän verkkokaupassamme myydään komponentteja eri merkkien ja mallien kuorma-autoihin edullisesti. Voit vähentää ajoneuvosi korjauskustannuksia tekemällä tilauksesi verkossa tarjouskampanjoiden aikana. Hyödynnä AUTODOCin alennukset tänään!

loader Ole hyvä ja odota!...

2.500.000 auton osaa - löydä sopiva varaosa autollesi.
Ets varaosia.

Haun tyyppi Esimerkki
Autonosat Vaijeri, seisontajarru
Autonosat + Varaosien valmistaja Vaijeri, seisontajarru TRW
Autonosat + Autonvalmistaja Vaijeri, seisontajarru FORD
Autonosat + Tuotenumero Vaijeri, seisontajarru 3.89606
Tuotenumero 2.12120
Tuotenumero + Autonosat valmistaja 23003600 TRW
OEN 04071817
OEN + Autonosat valmistaja 06012835113 TRW