0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Lämmönvaihdin / tarvikkeet kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Lämmönvaihdin / tarvikkeet kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Lämmönvaihdin / tarvikkeet kuorma-autoille edullisesti
  • Osta Lämmönvaihdin / tarvikkeet kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
    Turvallinen tilaus 200 päivää
  • Kuorma-auto Lämmönvaihdin / tarvikkeet aina alhaisilla hinnoilla
    Edullisin hinta -takuu
Lämmönvaihdin / tarvikkeet kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Lämmönvaihdin / tarvikkeet TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Lämmönvaihdin / tarvikkeet hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
Lämmönvaihdin / tarvikkeet kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Lämmönvaihdin / tarvikkeet katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Lämmönvaihdin / tarvikkeet edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Moottorin jäähdyttimen lauhdutin kuorma-autossa auttaa estämään moottorin ylikuumenemisen. Siihen virtaava neste jäähtyy ilmavirtauksen ansiosta, joka syntyy ajoneuvon  liikkuessa ja jota lisätään tuulettimen avulla.

Kuorma-autojen moottorin jäähdyttimen lauhduttimien tyypit

Materiaalin mukaan jaoteltuna:

  • Alumiiniset. Niiden etuna on keveys ja edullinen hinta.
  • Kupariset. Näiden jäähdyttimien lämmönjohtavuus on suuri. Lisäksi ne kestävät paremmin korroosiota.

Nämä tuotteet voivat myös erota toisistaan rakenteeltaan. Ne voivat olla:

  • Tasaiset jäähdytysripat. Näissä malleissa käytetään putkia, jotka ovat yleensä tasaisia tai soikeita. Ne on järjestetty ristiin ja ne kulkevat poikittaislevyjen läpi lisäten lämmön haihtumista.
  • Aallotetut jäähdytysripat. Tällöin putket on sijoitettu yksittäin yhteen riviin. Niiden välissä on aallotetut ripat. Se parantaa jäähdytysverkon kautta kulkevan ilmavirran turbulenssia.

Tuoteluetteloissa olevat osat eroavat toisistaan ​​pituutensa, leveytensä ja korkeutensa osalta. Tavallisesti kuorma-autoihin asennetut laitteet ovat mitoiltaan ja painoltaan suurempia verrattuna henkilöautojen moottorien jäähdyttimen lauhduttimiin.

Toimintahäiriöt ja niiden syyt

Tuote saattaa hajota esimerkiksi onnettomuuden seurauksena. Korroosiovauriot ovat myös mahdollisia, koska osa altistuu jäähdytysnesteelle tai koska puhdistusaine on valittu väärin. Jäähdytysaineen kiertohäiriöitä esiintyy myös usein. Niihin on syynä laitteen likaantuminen erilaisilla saostumilla, esimerkiksi tiivisteiden huolimattomasta käytöstä johtuen.

Virheiden havaitseminen

Osan huono kunto voi selvitä jäähdytysnesteen lämpötilan mittarin avulla. Lisäksi vuotavasta pakkasnesteestä, jos osa ei ole tiivis, seuraa tavallisesti erityinen haju matkustamoon tai osan lähistöllä. Tarkasta tällöin kuorma-autosi moottorin jäähdyttimen lauhdutin  vaurioiden ja vuotojen varalta. Se saattaa edellyttää viereisten osien purkamista. Tämä työ on parasta jättää kuorma-autojen huoltamisen ammattilaisille. He tarkastavat ja vaihtavat vialliset osat tarvittaessa.

AUTODOC: käteviä ostoksia verkossa

Korjataksesi kuorma-autosi edullisesti, tilaa kaikki tarvitsemasi komponentit AUTODOC-verkkokaupasta. Tarjoamme säännöllisesti alennuksia, ja voit muulloinkin ostaa moottorin jäähdyttimen lauhduttimen ja muut komponentit kuorma-autoosi parhaaseen hintaan. Jos tarvitset apua tuotteen valinnassa tuotevalikoimastamme, ota yhteyttä meidän asiakastukemmeasiantuntijoihin verkkochatissa.

loader Ole hyvä ja odota!...