Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Laturi kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Laturi kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Laturi kuorma-autoille edullisesti
 • Osta Laturi kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
  Turvallinen tilaus 200 päivää
 • Kuorma-auto Laturi aina alhaisilla hinnoilla
  Edullisin hinta -takuu
Laturi kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Laturi TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Laturi hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
Laturi kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Laturi katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Laturi edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Kuorma-auton laturit muuttavat kampiakselin mekaanisen energian sähkövirraksi. Näitä laitteita tarvitaan akkujen lataamiseen, jotka taas antavat virran auton sähkölaitteisiin.

Erilaisia latureita kuorma-autoille

Rakenteestaan riippuen komponentit jaetaan seuraaviin ryhmiin:

 • Harjalliset. Nämä ovat yleensä pienikokoisia ja kevyitä. Suositellaan, että laite puretaan kerran vuodessa, jotta voidaan tarkistaa harjojen kunto ja tarvittaessa vaihtaa ne.
 • Harjattomat. Näiden etuina ovat luotettavuus ja kestävyys. He tarvitsevat huoltoa ennen kesää ja talvea.

Valikoimasta löytyvät laitteet eroavat toisistaan myös seuraavilta ominaisuuksiltaan:

 • Jännite. Se voi olla 24 tai 28 V. Henkilöautojen latureissa se on tavallisesti 12 V.
 • Virran taajuus. Se voi olla 55 tai 100 A.
 • Teho ja mitat. Kuorma-autot on varustettu suuremmilla ja raskaammilla latureilla kuin henkilöautot.
 • Jäähdytyspyörän sijainti. Se voi sijaita akselilla lähellä kotelon etureunaa tai sen sisällä. Juoksupyörä voidaan asentaa myös roottorin eteen tai päälle.
 • Juoksupyörän materiaali. Valmistajat käyttävät usein muovia tai metallia.
 • Hihnaston rakenne. Se voi olla kaksinkertainen kahdelle kiilahihnalle tai yksinkertainen moniurahihnalle.

Toimintahäiriöt ja niiden syyt

Komponenttien toimintahäiriöiden pääasialliset syyt ovat esimerkiksi hihnapyörän vaurioituminen normaalin kulumisen vuoksi tai väärin asennettu osa. Jos laitteessa on harjat, ne voivat kulua ajan mittaan. Lisäksi kosteus saattaa joskus aiheuttaa oikosulun diodisillalle. Tällaisissa tapauksissa on otettava yhteys huoltokorjaamoon: asiantuntijat päättävät, vaihdetaanko nämä osat yksitellen tai tuleeko koko kokoonpano vaihtaa. Jälkimmäistä vaihtoehtoa suositellaan useimmiten silloin, kun sisempi käämitys on vaurioitunut, mikä johtuu ajoneuvon sähköjärjestelmän oikosulusta.

Virheiden havaitseminen

Kuorma-auton laturilla ei ole selkeästi määriteltyä käyttöikää. Se diagnosoidaan tähän tarkoitetun laitteen avulla, mutta diagnostiikka pitäisi jättää ammattilaisten hoidettavaksi. Voit myös tarkistaa osan itse volttimittarilla. Aseta moottorin kierrosnopeudeksi 3000 kierrosta minuutissa, kytke tuulilasinpyyhkimet, lämmitin ja kaukovalot päälle, mittaa sitten jännite akun navoilta. Poikkeamat normaaliarvosta kertovat yleensä korjaustarpeesta.

AUTODOC: ostoksia kätevästi verkkokaupasta

Verkkokaupastamme voit ostaa laturin, joka takaa keskeytymättömän virransyötön autoon. Tee verkkotilauksesi tänään, ja toimitamme tuotteen sinulle nopeasti. Tarkista, onko ostoksellesi meneillään olevia alennusta. Voit säästää lisää! AUTODOC on aina nopea ja edullinen ostospaikka.

loader Ole hyvä ja odota!...