Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Käynnistinmoottori kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Käynnistinmoottori kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Käynnistinmoottori kuorma-autoille edullisesti
  • Osta Käynnistinmoottori kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
    Turvallinen tilaus 200 päivää
  • Kuorma-auto Käynnistinmoottori aina alhaisilla hinnoilla
    Edullisin hinta -takuu
Käynnistinmoottori kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Käynnistinmoottori TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Käynnistinmoottori hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
Käynnistinmoottori kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Käynnistinmoottori katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Käynnistinmoottori edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Käynnistinmoottori pyörittää kampiakselia, kun kuorma-autoa käynnistetään. Se on sähkömoottori, joka saa voimansa akusta. Osan rakenteeseen kuuluvat kotelo, roottori, harjanpidin, solenoidikytkin ja toimilaite.

Erilaisia käynnistinmoottoreita kuorma-autoille

Rakenteen mukaan jaoteltuna:

  • Ilman vähennysyksikköä. Tällaisten laitteiden toimilaitteet on kytketty suoraan roottoriakseliin, minkä ansiosta moottori käynnistyy nopeasti. Komponentit ovat luotettavia ja kestävät suurta kuormitusta. Komponenttien rakenne on yksinkertainen, joka helpottaa huomattavasti niiden korjausta ja vaihtoa. Huonoihin puoliin kuuluvat suuri koko, painavuus, korkeat kustannukset ja pieni teho, jos akun kapasiteetti on heikko ja jos on kylmä kausi.
  • Vähennysyksiköllä varustettuna. Näissä on sisäänrakennettu kääntömuunnin voimansiirtoon. Se sijaitsee toimilaitteen ja roottorin välissä ja auttaa parantamaan suorituskykyä kuluttaen samalla vähemmän virtaa. Tämän tyyppiset komponentit ovat pienikokoisia, kevyitä ja suhteellisen halpoja. Niiden suurin haitta on niiden pieni teho.

Toimintahäiriöt ja niiden syyt

Laitteen käyttöikää ei ole määritelty, ja se tulee vaihtaa kokonaisuutena, jos siihen tulee vikoja, kuten kuluneet kollektorielektrodissa olevat harjat ja kosketinlevyt, katkenneet johdot tai sisäkäämin oikosulku. Näin voi käydä, jos laitetta käytetään väärin tai ajoneuvon sähköjärjestelmään tulee oikosulku.

Henkilöautojen tavoin myös kuorma-auton käynnistinmoottori voi mennä epäkuntoon, jos sen osiin kohdistuu mekaanisia vaurioita. Sellaisia voivat olla laakeriosien hankautuminen, hammaspyörien hampaiden vääntyminen ja ylivaihtokytkimen hajoaminen. Kaikki nämä ovat seurausta normaalista kulumisesta, liikenneonnettomuudesta tai heikosti tehdyistä korjauksista. Lisäksi liittimet voivat hapettua kosteuden vaikutuksesta, ja solenoidi sekä toimilaite voivat jumiutua. Tällaiset viat korjataan yleensä vaihtamalla vain hajonneet komponentit.

Virheiden havaitseminen

Komponenttien toimintahäiriöistä kertovat moottorin käynnistyessä kuuluvat ​​napsahdukset. Lisäksi käynnistinmoottori ei ehkä mene päälle lainkaan tai se ei kytkeydy pois päältä. Samat oireet voivat ilmetä myös, jos virtalukko on vaurioitunut, akun lataus on matala tai siinä on vika. Osan vioittuminen voidaan varmistaa sen purkamisella ja tarkastuksella. Sähköisten osien kunto testataan mittaamalla ne ampeerimittarilla ja volttimittarilla. Diagnoosi on suoritettava huoltokorjaamolla.

AUTODOC: käteviä ostoksia verkossa

Voit ostaa käynnistinmoottorin ja muita komponentteja kuorma-autoosi edullisesti verkkokaupastamme. Kokeneet tukitiimin asiantuntijat ovat aina valmiita verkossa auttamaan sinua minkä tahansa tuotteisiimme liittyvän kysymyksen kanssa. Tarjoamme kohtuulliset ​​hinnat: järjestämme usein tarjouskampanjoita, tilauksesi käsitellään nopeasti ja toimitetaan viipymättä.

loader Ole hyvä ja odota!...