Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Kytkinlevy kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Kytkinlevy kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Kytkinlevy kuorma-autoille edullisesti
  • Osta Kytkinlevy kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
    Turvallinen tilaus 200 päivää
  • Kuorma-auto Kytkinlevy aina alhaisilla hinnoilla
    Edullisin hinta -takuu
Kytkinlevy kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Kytkinlevy TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Kytkinlevy hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
Kytkinlevy kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Kytkinlevy katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Kytkinlevy edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Kuorma-auton kytkinlevy liikkuu vaihteiston voimantuloakselin mukana ja osallistuu vaihteiston irrottamiseen moottorista. Kytkilevy on mukana melkein kaikissa kuorma-auton ohjaamisen vaiheissa: käynnistyksen aikana, vaihteita vaihdettaessa ja jarrutettaessa. Se on järjestelmän tärkeä osa, sillä se suojaa vaihteiston osia liialliselta dynaamiselta kuormalta. Se on valmistettu kitkamateriaalilla pinnoitetusta metallista.

Kuorma-auton kytkinlevyjen tyypit

Valmistajien tuoteluetteloista löytyy seuraavia osia:

  • painelevy
  • kytkinlevy
  • välilevy.

Viimeisintä käytetään kaksilevykytkimessä, joka on tarkoitettu suurille vääntömomenteille. Levyjen rakenne, koko, asennuksen tapa ja muut ominaisuudet voivat vaihdella.

Viat ja vikojen aiheuttajat

Levy voi toimia hyvin edelleen 80 000 ja jopa 150 000 ajokilometrin jälkeen. Sen käyttöikä riippuu jokaisen omasta ajotyylistä, kuorman painosta ja tieolosuhteista, joissa ajoneuvoa käytetään.

Osa hajoaa yleensä kulumisen vuoksi, ja harvemmin siksi, että jousi olisi vaurioitunut. Syy voi olla vääränlainen tai liian usea polkimen käyttö, mikä kuluttaa levyn sivuosia. Näin käy esimerkiksi, jos ajoneuvoa käytetään silloin, kun jarrunestettä on liian vähän. Lisäksi osa voi vääntyä, jos se asennetaan väärin.

Miten tunnistat viat

Kytkinlevyn vika voi ilmetä minkä tahansa kytkimen toimintahäiriön kautta: kytkin toimii vain osittaisen tai poljin ei palaudu alkuperäiseen asentoonsa yms. Lisäksi syitä järjestelmän tarkistamiselle voivat olla selvästi tuntuva tärinä, epätavallinen ääni, liukuminen mäissä ja jos nopeuden lisääminen on tehotonta, vaikka moottorin kierroksia lisätään.

Henkilöautojen kytkinlevyn tapaan kuorma-autoissa on mahdollista tunnistaa osan kulumisen taso tarkistamalla polkimen tahti. Ajoneuvo asetetaan tasaiselle pinnalle ja moottori lämmitetään. Poljinta painetaan alas ja se vapautetaan hitaasti niin, että seurataan milloin vääntömomentti alkaa siirtyä. Mitä nopeammin momentti siirtyy, sitä vähemmän osa on kulunut. Jos tarkistuksen aikana ilmenee palaneen hajua, osa on vaihdettava mahdollisimman pian.

AUTODOC: osta kätevästi netistä

Verkkokaupastamme voit tilata kytkinlevyn ja muita osia kuorma-autoihin edullisilla hinnoilla. Verkosta tilaaminen ei vie kauaa käyttäjäystävällisen verkkosivustomme ja taitavien asiakaspalvelun ammattilaistemme avulla. Voit ostaa kaiken tarvitsemasi kaikista edullisimpaan hintaan, jos tarjous koskee valitsemiasi tuotteita. AUTODOCin kanssa säästät aikaa ja rahaa!

loader Ole hyvä ja odota!...