Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Irroitinlaakeri kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Irroitinlaakeri kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Irroitinlaakeri kuorma-autoille edullisesti
  • Osta Irroitinlaakeri kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
    Turvallinen tilaus 200 päivää
  • Kuorma-auto Irroitinlaakeri aina alhaisilla hinnoilla
    Edullisin hinta -takuu
Irroitinlaakeri kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Irroitinlaakeri TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Irroitinlaakeri hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
Irroitinlaakeri kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Irroitinlaakeri katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Irroitinlaakeri edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Kuorma-autojen kytkimen vapautuslaakeri on vaihteiston osa, joka erottaa levyt toisistaan. Se aktivoituu vaihteita vaihdettaessa ja kun moottori on tyhjäkäynnillä.

Kuorma-autojen kytkimen vapautuslaakerien tyypit
  • Mekaaninen. Niitä vapautuslaakereita ohjaa johto. Niiden rakenne on yksinkertainen ja niillä on suhteellisen pieni teho. Nämä laakerit ovat yleensä edullisia.
  • Hydraulinen. Nämä vapautuslaakerit toimivat pääsylinterin nestepainetta lisättäessä, kun paine siirtyy työsylinteriin poljinta painettaessa. Tuloksena kytkimen vapautuslaakeri liikkuu kalvoa kohti. Polkimeen ei tarvitse käyttää lähes ollenkaan voimaa.
Viat ja vikojen aiheuttajat

Tätä osaa ei voi korjata ja jos se kuluu käytössä, se on vaihdettava. Kuluminen johtuu usein siitä, että osan voiteluaine menettää ominaisuutensa esimerkiksi joutuessaan jatkuvasti kosketuksiin veden ja kuran kanssa.

Jos osa, kuten kytkimen henkilöauton vapaustuslaakeri, on asennettu väärin, se johtaa liukumiseen. Tämä puolestaan vaurioittaa muita lähellä olevia osia.

Miten tunnistat viat

Voit kuulla selvän koputusäänen, kun painat poljinta pitkään pohjaan. Koputusääni kertoo, että laakerin vierintälevy on kulunut. Silmämääräinen tarkistaminen on vaikeaa, sillä yksikkö täytyy purkaa. Yksikköä ei suositella purettavan itse, vaan kannattaa ottaa yhteys korjaamoon. Vaikka selviä merkkejä vioista ei olekaan, osa kannattaa vaihtaa aina jokaisen 100–150 tuhannen ajokilometrin jälkeen.

AUTODOC: osta kätevästi netistä

Ostatko mieluiten älypuhelimellasi verkkokaupoista? Asenna mobiilisovelluksemme ja osta kytkimen vapautuslaakereita, vauhtipyöriä, tasauspyörästöjä ja muita osia kuorma-autoosi juuri siellä, missä sinulle parhaiten sopii. Kannattavat hintamme ja mielenkiintoiset tarjouskampanjamme mahdollistavat kaiken tarvitsemasi ostamisen edulliseen hintaan. Selaa tuoteluettelomme läpi nyt, niin huomaat, että verkossa AUTODOCilta ostaminen on helppoa ja kannattavaa.

loader Ole hyvä ja odota!...