Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Kytkinpaketti kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Kytkinpaketti kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Kytkinpaketti kuorma-autoille edullisesti
  • Osta Kytkinpaketti kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
    Turvallinen tilaus 200 päivää
  • Kuorma-auto Kytkinpaketti aina alhaisilla hinnoilla
    Edullisin hinta -takuu
Kytkinpaketti kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Kytkinpaketti TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Kytkinpaketti hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
Kytkinpaketti kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Kytkinpaketti katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Kytkinpaketti edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Kuorma-auton kytkinsarja koostuu sarjasta elementtejä, jotka siirtävät vääntömomentin moottorista vaihteistoon. Sarja sisältää yleensä vauhtipyörän, painelevyn ja kitkalevyn, kytkimen vapautuslaakerin ja kiinnikkeitä. Jos kaksoiskytkintä käytetään kuorma-autossa, sarjaan sisältyy myös välilevy. Osat valmistetaan yleensä valuraudasta, terässeoksesta tai asbestia sisältämättömistä kitkamateriaaleista. Tuoteluetteloissa olevat sarjat eroavat toisistaan osien lukumäärän ja hinnan perusteella.

Milloin tällainen sarja kannattaa asentaa?

Sarjan vaihtamiselle ei ole tarkkoja määräaikoja. Yleensä käyttöikä on 80–150 tuhatta ajokilometriä. Kuluminen riippuu ajotyylistä ja ajoneuvon käyttöolosuhteista.

Lukuisat merkit kertovat sinulle, että nämä osat on vaihdettava uusiin. Tällaisia merkkejä ovat muun muassa vaihteiden vaihdon yhteydessä esiintyvät ongelmat, puutteellinen kytkimen toimiminen ja vapauttaminen, ajoneuvon korin tärinä, kuorma-auton nykäykset ja muut äänet poljinta painettaessa.

Toisin kuin henkilöautoihin tarkoitetut kytkimen osat, kuorma-autojen kytkimen osat ovat alttiita suurelle kuormitukselle. Tämän vuoksi on suositeltavaa olla yhteydessä autokorjaamoon hyvissä ajoin.

Tunnettuja kytkinsarjojen valmistajia

Laajalti arvostettuja merkkejä ovat muun muassa:

  • Valeo
  • Sachs
  • Luk
  • Dt.
AUTODOC: osta kätevästi netistä

Verkkokaupastamme voit ostaa kytkinsarjan kuorma-autoon ja monia muita osia. Jos tuotteet ovat tarjouksessa, voit ostaa ne vieläkin edullisemmin. Asiakaspalvelumme asiantuntijat kertovat sinulle tämänhetkisistä alennuksista, niin teet kannattavia verkko-ostoksia AUTODOCilla.

loader Ole hyvä ja odota!...