Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Raitisilmasuodatin kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Raitisilmasuodatin kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Raitisilmasuodatin kuorma-autoille edullisesti
 • Osta Raitisilmasuodatin kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
  Turvallinen tilaus 200 päivää
 • Kuorma-auto Raitisilmasuodatin aina alhaisilla hinnoilla
  Edullisin hinta -takuu
Raitisilmasuodatin kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Raitisilmasuodatin TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Raitisilmasuodatin hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
Raitisilmasuodatin kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Raitisilmasuodatin katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Raitisilmasuodatin edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Kuorma-autoille tarkoitetut matkustamon ilmansuodattimet puhdistavat ilmastointiaukoista tulevan ilman pölystä, jota on paljon hiekkateillä ja tienpielustoilla. Lisäksi se ehkäisee pakokaasuissa olevien haitallisten kemiallisten aineiden, siitepölyn ja muiden allergeenien pääsyä matkustamoon.

Kuorma-autojen matkustamon ilmansuodattimien tyypit

Valmistajien tuoteluetteloissa olevat osat voivat sisältää eri suodatinelementtejä:

 • Paperi. Nämä suojaavat vain pölyltä ja noelta, ja ovat suhteellisen edullisia.
 • Puuhiili. Ehkäisee pölyn kertymistä, bentseeni- ja fenoli-aineryhmien myrkyllisten yhdisteiden kertymistä, sekä typpi- ja rikkioksidien pääsemistä matkustamoon. Nämä maksavat enemmän kuin paperista tehdyt suodatinelementit.

Suodattimien puhdistustavat voivat olla:

 • Mekaanisia. Ne poistavat suuria epäpuhtauksia.
 • Adsorptio. Näissä suodattimissa on useimmiten aktiivihiilestä tehty lisäkerros, joka imee kaasuja ja epämiellyttäviä hajuja.
 • Sähköstaattisia. Sähköistetty suodatinmateriaali vetää puoleensa ja imevät itseensä jopa pienemmät epäpuhtaudet. Nämä suodattimet ovat erittäin tehokkaita.

Niin kuin suodatinelementit henkilöautoille, kuorma-autojenkin suodattimien koteloilla voi olla erilaisia muotoja ja paksuuksia.

Viat ja vikojen aiheuttajat

Ajoneuvon käytön aikana osan työpinta tukkeutuu joka tapauksessa etenkin, jos se altistuu usein öljylle ja vedelle. Normaalisti vaihtoaika on kerran vuodessa ennen kesää. Jos kuorma-autoa käytetään koko ajan pölyisellä alueella, tämä vaihtoväli suunnilleen puolittuu. Kotelo voi vaurioitua, jos se on asennettu väärin tai liikenneonnettomuuteen joutumisen vuoksi.

Miten tunnistat viat

Kuorma-auton matkustamon suodattimen vaihdon tarpeesta kielivä tärkein merkki on epämiellyttävät hajut, homeen haju. Osan kunto olisi tarkastettava myös, jos ikkunoihin kerääntyy kodensaatiovettä tai jos ilmavirtaus matkustamoon lakkaa. Lika ja vauriot on helppo huomata tarkastuksen aikana. Kummassakaan tapauksessa sitä ei voi korjata, vaan se täytyy vaihtaa uuteen.

AUTODOC: osta kätevästi netistä

Haluatko ostaa nopeasti matkustamon suodattimen kuorma-autoosi sekä muita osia? Osta niitä AUTODOC-verkkokaupasta! Asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään etsimään oikean osan, jotta se voidaan lähettää matkaan niin pian kuin mahdollista. Tarjousten aikana hintamme ovat erittäin edullisia. Valitse AUTODOC ja osta enemmän vähemmällä!