Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Öljynsuodatin kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Öljynsuodatin kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Öljynsuodatin kuorma-autoille edullisesti
 • Osta Öljynsuodatin kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
  Turvallinen tilaus 200 päivää
 • Kuorma-auto Öljynsuodatin aina alhaisilla hinnoilla
  Edullisin hinta -takuu
Öljynsuodatin kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Öljynsuodatin TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Öljynsuodatin hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
Öljynsuodatin kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Öljynsuodatin katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Öljynsuodatin edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Kuorma-auton öljynsuodatin puhdistaa voiteluaineen nokisakasta ja moottorin kulumisesta aiheutuneista jäämistä. Se on tärkeä osa voitelujärjestelmää ja auttaa pidentämään monien osien käyttöikää.

Kuorma-auton öljynsuodattimien tyypit

Rakenneominaisuuksien perusteella nämä autonosat voidaan jakaa seuraaviin ryhmiin:

 • Vaihtosuodatimellisiin. Runko ja kansi ovat yksi yksikkö. Tällaiset suodattimet vaihdetaan kokoonpanona.
 • Patruunallisiin. Vain suodatinosa vaihdetaan. Yleensä suodatinpatruunat ovat edullisia.

Kuorma-auton öljynsuodattimet voivat erota sen perusteella, millä tavalla ne puhdistavat. Ne voivat olla esimerkiksi:

 • Mekaanisia. Lika poistuu, kun työneste kulkeutuu suodatinelementin läpi. Suodatinelementti on yleensä tehty paperista, mutta siinä voi olla lisänä metalliverkko.
 • Sedimentoituvia. Näiden suodattimien rakenteeseen kuuluu säiliö. Lika kulkeutuu sinne painovoiman ansiosta.
 • Keskipakoisiin. Näissä suodattimissa on roottori, joka pyörii nopeasti suuttimista tulevan voiteluaineen paineen vuoksi. Keskipakoisvoimien avulla työneste puhdistuu liasta, kun se jää roottorin sisäseinään.

Viat ja vikojen auheuttajat

Useimmiten suodatin vaihdetaan, kun sen tulee käyttöikänsä päähän. Kuorma-auton öljynsuodatin kerää likaa ja tukkiutuu vähitellen, jolloin sen suorituskyky heikkenee. Tämä voi johtaa suodatinmateriaalin vahingoittumiseen. Ohivirtausventtiili voi myös aktivoitua, jolloin likaista voiteluainetta pääsee virtaamaan järjestelmän osiin.

Suodatinelementti tukkeutuu joskus ennenaikaisesti, koska jäähdytysnestettä pääsee öljyyn. Lisäksi suodatin voi vahingoittua, jos se asennetaan väärin.

Miten tunnistat viat

Öljynpaineen varoitusvalon syttyminen kielii viasta. Lisäksi vika voidaan tunnistaa tarkistamalla mittatikku. Kovat likajäämät tikussa kertovat, että suodatin ei toimi oikein. Tällöin uusi suodatin täytyy asentaa viipymättä, eikä sen vaihtoa kannata jättää vuosihuoltoon. Öljynsuodattimen vaihto on edullisempaa kuin likaisen puhdistusaineen vuoksi vahingoittuneen yksikön korjaaminen.

Henkilöautojen suodatinelementtien tavoin uudet kuorma-auton suodattimet täytyy asentaa jokaisen öljynvaihdon yhteydessä, 10–15 tuhannen ajokilometrin välein.

AUTODOC: osta kätevästi netistä

Verkkokauppamme tuoteluettelossa on suuri valikoima laatutuotteita. Voit tilata meiltä öljynsuodattimen, joka vastaa kuorma-autosi ominaisuuksia. Jos tarvitset lisää tietoa AUTODOCista, tämänhetkisistä tarjouksistamme, toimituksesta ja maksamisesta, ole yhteydessä meihin chatissa tai puhelimen välityksellä. Asiantuntijamme kertovat mielellään kaikki tarvittavat tiedot.

loader Ole hyvä ja odota!...