Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

ohjainrulla kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi ohjainrulla kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa ohjainrulla kuorma-autoille edullisesti
  • Osta ohjainrulla kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
    Turvallinen tilaus 200 päivää
  • Kuorma-auto ohjainrulla aina alhaisilla hinnoilla
    Edullisin hinta -takuu
ohjainrulla kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

ohjainrulla TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset ohjainrulla hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
ohjainrulla kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja ohjainrulla katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan ohjainrulla edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Kuorma-autoille tarkoitetut hihnapyörät ohjaavat kiilahihnan liikerataa. Ne voidaan myydä erikseen tai osana sarjaa.

Kuorma-autojen hihnapyörien tyypit

Käyttötarkoituksen mukaan ne voidaan jakaa seuraavasti:

  • Moniurahihnalle. Hihnakoneistossa käytetyn osan tyypistä riippuen hihnapyörät voivat olla lättäniä tai niissä voi olla aukkoja hihnan hampaille. Keskimäärin käyttöikä on 70–80 tuhatta ajokilometriä.
  • Jakohihnalle. Niiden rakenne vaatii hammastuksille kolot. Ne täytyy vaihtaa jokaisen 75–100 tuhannen ajokilometrin jälkeen.

Materiaalinsa perusteella:

  • polymeerisiin hihnapyöriin, jotka kestävät kosteutta hyvin
  • metallisiin hihnapyöriin, jotka kestävät mekaanista rasitusta paremmin.

Lisäksi näiden tuotteiden koko vaihtelee. Yleensä valmistaja kertoo tuotteen leveyden ja ulkoisen halkaisijan. Niiden täytyy vastata kuorma-auton ajohihnan vastaavia ominaisuuksia.

Viat ja vikojen aiheuttajat

Tällaiset osat, kuten hihnapyörät henkilöautoissa, täytyy vaihtaa yhdessä kiilahihnojen kanssa, sillä ne kuluvat. Kulumista saattaa jouduttaa huomattava altistuminen suurelle kuormitukselle, mikä johtaa siihen, että osa hajoaa.

Hihnapyörän ulkopuoleen osuva vieras esine, kuten kivi, voi aiheuttaa mekaanisen vaurion. Sivuohjaimet voivat vääntyä, jos ne asennetaan väärin.

Miten tunnistat viat

Lisävarusteiden kunto täytyy tarkistaa aina jokaisen 15 tuhannen ajokilometrin jälkeen. Jos tarkistuksen aikana osa kääntyy vapaasti ja päästää ääntä, se täytyy vaihtaa. Yleensä venttiilin ajoitusmekanismin osia ei tarkisteta ilman hyvää syytä. Tähän yksikköön kuuluvan osan ongelman voi havaita, jos käynnistä olevasta moottorista kuuluu ylimääräistä ääntä. Ota tällöin yhteyttä korjaamoon, äläkä odota määräaikaishuoltoa.

AUTODOC: osta kätevästi netistä

Verkkokaupastamme voit löytää paljon edullisia autonosia. Meiltä voit tilata hihnapyörän ja muita tuotteita hyötyajoneuvoille. Tarjousten aikana meillä on erittäin pienet hinnat. Jos tarvitset apua oikean osan löytämisessä, ota yhteyttä AUTODOCin asiantuntijoihin verkkochatissa tai soittamalla. Asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua mielellään löytämään kaiken tarvitsemasi, jotta voit korjata kuorma-autosi.

loader Ole hyvä ja odota!...