Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Kiristysrulla kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Kiristysrulla kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Kiristysrulla kuorma-autoille edullisesti
  • Osta Kiristysrulla kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
    Turvallinen tilaus 200 päivää
  • Kuorma-auto Kiristysrulla aina alhaisilla hinnoilla
    Edullisin hinta -takuu
Kiristysrulla kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Kiristysrulla TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Kiristysrulla hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
Kiristysrulla kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Kiristysrulla katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Kiristysrulla edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Kiristinrullaa käytetään vaihtovirtageneraattorin hihnan kireyden säätämiseen kuorma-autoissa. Kiristinrulla on laakeri, jossa on muovinen kuori ulkopuolella ja holkki.

Kuorma-autojen kiristinpyörien tyypit

Kiinnitystavan mukaan ne jaetaan seuraavasti:

  • Epäkesko. Tällaisissa rullissa kiristysmekanismi toimii sisäänrakennetulla holkilla, jossa on reikä keskikohdasta katsottuna sivussa. Sitä käytetään asettamaan laakeri moottorissa olevaan tappiin. Kiristinrulla nojaa vyön takaosaa vasten ja kääntyy, kun moottori on käynnissä. Kiristinrulla kääntyy akselillaan ja vaihtaa asentoaan suhteessa hihnaan ja varmistaa näin hihnan kireyden.
  • Kannattimella. Kannatin liitetään moottoriin pulteilla, ja itse kiristinrulla kiinnitetään tiukasti siihen. Kun kannatin kääntyy suhteessa moottoriin, vyö kiristyy.

Sen perusteella, miten kiristämisen säätö tapahtuu:

  • Mekaaninen. Tämä kiristysrulla täytyy säätää manuaalisesti. Niiden etuna on edullinen hinta. Yleensä ne vaihdetaan noin 70 tuhannen ajokilometrin jälkeen.
  • Automaattinen. Itsesäätävät laitteet, jotka voivat vähentää tärinää vaimentamalla iskuja. Tällaiset kiristinrullat ovat kestävämpiä. Niiden käyttöikä voi olla jopa 100 tuhatta ajokilometriä. Laitteet jaetaan jousikuormittaviin ja hydraulisiin.
Viat ja vikojen aiheuttajat

Henkilöautojen kiristinrullien tapaan myös kuorma-autojen osat ovat kokoajan altistuneena kitkalle, minkä vuoksi ne ovat alttiita mekaanisille vaurioille ja virheelliselle kohdistukselle. Lisäksi usein muovikuori sulaa, ja laakerin osat jumiutuvat ja ruostuvat.

Jos sen sisään pääsee sinne kuulumattomia partikkelien sisääntulo voi edistää pinnan naarmuuntumista ja vikojen syntymistä. Yleensä osa sulaa ylikuumetessaan, kun taas jumiutuminen, vinoutuminen ja irtoaminen johtuvat vääränlaisesta asentamisesta.

Miten tunnistat viat

Koska kiristimen vika saattaa vahingoittaa kuorma-auton vaihtovirtageneraattorin hihnaa, yksikkö täytyy huoltaa säännöllisesti. Lisäksi hyviä syitä ottaa yhteyttä autokorjaamoon vikadiagnostiikkaa varten ovat epätavallinen ääni ja tärinä vaihtovirtageneraattorissa, ajovalojen vilkkuminen moottorin ollessa käynnissä ja huomattavasti lisääntynyt polttoaineenkulutus, kun sähkölaitteet ovat päällä. Asiantuntijat arvioivat kiristysmekanismin kunnon silmämääräisesti.

AUTODOC: osta kätevästi netistä

Rekisteröidy AUTODOCin verkkokauppaan, jos haluat ostaa nopeasti vaihtovirtageneraattorin hihnan kiristinrullan ja muita tuotteita kuorma-autoille edullisesti. Sinulla on käytettävissäsi käyttäjäystävällinen tuoteluettelo, josta löydät kaiken tarvitsemasi ajoneuvosi korjaamiseen ja huoltamiseen muutamassa minuutissa. Pidämme hintamme järkevinä ja meillä on usein paljon erilaisia tarjouksia. Tilaa osasi verkosta tänään, niin hyödyt lompakollesi sopivasta ja nopeasta ostamisesta!

loader Ole hyvä ja odota!...