Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Moniurahihna / sarja kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Moniurahihna / sarja kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Moniurahihna / sarja kuorma-autoille edullisesti
 • Osta Moniurahihna / sarja kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
  Turvallinen tilaus 200 päivää
 • Kuorma-auto Moniurahihna / sarja aina alhaisilla hinnoilla
  Edullisin hinta -takuu
Moniurahihna / sarja kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Moniurahihna / sarja TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Moniurahihna / sarja hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
Moniurahihna / sarja kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Moniurahihna / sarja katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Moniurahihna / sarja edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Moniurahihna siirtää vääntömomentin kampiakselin hihnapyörästä apulaitteistoon: vaihtovirtageneraattoriin, ohjaustehostimeen, ilmastointilaitteeseen tai vesipumppuun. Moniurahihna koostuu kerroksista kumia, jossa on pitkittäiset V-muotoiset urat ja öljyä ja lämpöä kestävästä materiaalista tehty suojapinnoite. Itse hihnan lisäksi kuorma-autoille tarkoitettu moniurahihnasarja sisältää yleensä kiristimen ja hihnapyöriä, kiristimen vaimentajia ja kiinnikkeitä.

Milloin uusi sarja täytyy asentaa?

Kuorma-autoille tarkoitetuissa moniurahihnoissa on suurempi lähetysteho kuin henkilöautoille tarkoitetuissa. Urien määrä kuorma-autoille tarkoitetuissa hihnoissa on vähintään 8. Lisäksi hihnoissa on usein kulumista kestävää punosta, mikä takaa niiden iskukuormituksen kestävyyden. Tästä huolimatta kaikki hihnajärjestelmän osat kuluvat, ja yksikön huoltamista suositellaankin yleensä jokaisen 100 000 ajokilometrin jälkeen.

Uuden sarjan asentaminen voi olla tarpeen, kun hihnapyörä ja vaimennin tulevat käyttöikänsä päähän. Kulumisesta johtuvat väärät asennot ja jumiutumiset johtuvat tästä. Lisäksi osat voivat vahingoittua kovien iskujen vuoksi. Jos hihnajärjestelmä menee rikki yhtäkkiä, kaikki yksikön osat täytyy vaihtaa kokonaisuutena. Näin voi käydä kuorma-auton moottorissa lisääntyneen kuorman tai jatkuvan tyhjäkäynnin vuoksi.

Tunnettuja moniurahihnasarjojen valmistajia

Huippulaatuisia sarjoja, jotka takaavat kuorma-autojen käytön luotettavuuden ja turvallisuuden, löytyy etenkin seuraavista tuoteluetteloista:

 • Contitech
 • Bosch
 • Autex
 • Gates
 • SKF.
AUTODOC: osta kätevästi netistä

Verkkokaupassamme on saatavilla laaja valikoima kestäviä autonosia. Korjaat nopeasti ja luotettavasti minkä tahansa ajoneuvon ongelmitta. Tänään erityisesti voit ostaa moniurahihnasarjan kuorma-autoosi edulliseen hintaan. Pyrimme ilahduttamaan asiakkaitamme tarjouksilla ja alennuksilla niin usein kuin mahdollista, ja meillä on mahdollista saada ilmainen toimitus. Tee tilauksesi netissä nyt, ja huomaat, että laadukkaat tuotteet voivat olla hyvin edullisia.

loader Ole hyvä ja odota!...