Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Vakaaja / tarvikkeet kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Vakaaja / tarvikkeet kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Vakaaja / tarvikkeet kuorma-autoille edullisesti
  • Osta Vakaaja / tarvikkeet kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
    Turvallinen tilaus 200 päivää
  • Kuorma-auto Vakaaja / tarvikkeet aina alhaisilla hinnoilla
    Edullisin hinta -takuu
Vakaaja / tarvikkeet kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Vakaaja / tarvikkeet TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Vakaaja / tarvikkeet hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
Vakaaja / tarvikkeet kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Vakaaja / tarvikkeet katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Vakaaja / tarvikkeet edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Kallistuksenvakaajan tanko pienentää kuorma-auton kallistumista suurilla nopeuksilla. Rakenteessa on ontto U-muotoinen tanko, joka on valmistettu jousiteräksestä ja jossa on yhdystangot palloliitoksilla.

Tyypit

Valmistajien tuoteluetteloissa olevat tuotteet voivat poiketa toisistaan seuraavilta ominaisuuksiltaan:

  • Asennusakseli. Jousituksen rakenteesta riippuen kallistuksevakaajan tankoja voidaan käyttää sekä kuorma-auton edessä että takana. Useimmiten komponentti asennetaan vain etuakselille.
  • Jäykkyys. Tämä määritetään valmistusmateriaalin ominaisuuksilla, tangon muodolla ja sen asennuksen erityispiirteillä. Mitä kovempi laite on, sitä suurempi on kuorma-auton kääntökulma. Kiinteän jäykkien komponenttien lisäksi tarjolla on vaihtelevilla ominaisuuksilla varustettuja osia, joita voi tilata verkosta. Hydraulisylinterien tai dynaamisen käyttölaitteen vuoksi niitä on mahdollista säätää tienpinnan ja ajotavan mukaan.
  • Mitat. Komponentin halkaisija voi olla esimerkiksi 60 mm, kun taas vastaava mittasuhde henkilöautojen kallistuksenvakaajien tangoissa on usein vain 10 mm.

Toimintahäiriöt ja niiden syyt

Valmistajat eivät määritä komponentin käyttöikää. Komponentit vaihdetaan tarpeen mukaan. Vakaaja voi esimerkiksi kulua vääntymisen tai hapettumisen takia. Mekaanisten vaurioiden syyt ovat tieliikenneonnettomuudet, kuorma-auton ajaminen suurilla nopeuksilla huonopintaisilla teillä tai osuminen töyssyihin tai kuoppiin. Korroosion jälkiä ilmenee kosteuden seurauksena. Luonnollisen kulumisen takia liitoskohdat voivat jossakin määrin hankautua ja holkit menettävät joustavuutensa.

Vikojen havaitseminen

Hajoaminen käy ilmi ripustuksesta kuuluvasta kopinasta ja vinkumisesta kaarreajossa. Joissakin tapauksissa kuorma-auto voi heilua jarrutuksen aikana tai kaarteissa. Jousituksen osien hajoamisen havaitsemiseksi ja korjaamiseksi on suositeltavaa tehdä säännöllinen huolto. Asiantuntijat tarkastavat komponentit ja korvaavat ne tarvittaessa.

AUTODOC: käteviä ostoksia verkossa

Haluatko ostaa kallistuksenvakaajan tangon tai muita komponentteja kohtuulliseen hintaan? Rekisteröidy AUTODOC-verkkokaupassa. Meiltä saat kohtuulliset hinnat, ja ilahdutamme asiakkaitamme säännöllisesti edullisilla kampanjoilla sekä tarjoamme mahdollisuuden saada ilmaisen toimituksen. Tee tilaus verkossa verkkosivustollamme tai mobiilisovelluksen kautta ja hanki kaikki tarvitsemasi kuorma-auton huoltoon ja korjaukseen erittäin edulliseen hintaan.

loader Ole hyvä ja odota!...