Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Pyöränlaakeri / sarja kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Pyöränlaakeri / sarja kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Pyöränlaakeri / sarja kuorma-autoille edullisesti
 • Osta Pyöränlaakeri / sarja kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
  Turvallinen tilaus 200 päivää
 • Kuorma-auto Pyöränlaakeri / sarja aina alhaisilla hinnoilla
  Edullisin hinta -takuu
Pyöränlaakeri / sarja kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Pyöränlaakeri / sarja TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Pyöränlaakeri / sarja hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
Pyöränlaakeri / sarja kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Pyöränlaakeri / sarja katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Pyöränlaakeri / sarja edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Pyöränlaakeri on kuorma-auton voimansiirron osa. Se takaa mekaanisen yhdistämisen, kohdistamisen ja vapaan pyörännavan pyörimisen akselilla. Tämän tuotteen laatu vaikuttaa suoraan ajoneuvojen ohjattavuuteen, minkä vuoksi viallinen osa täytyy vaihtaa heti. Osaa ei voi korjata. Osan itsensä lisäksi pyöränlaakerisarja voi sisältää laakerin kehiä, tiivisteitä, pidätinrenkaita, suojaavia korkkeja, tulppia, tiivisteitä, tappeja, saksisokkia, pultteja, muttereita jne.

Milloin kokonainen sarja kannattaa asentaa

Osat ovat erittäin luotettavia, mutta pettävät ajan myötä mekaanisen kuormituksen vuoksi. Henkilöautoissa sekä pallolaakerit että rullalaakerit ja kuorma-autoissa kartiorullalaakerit täytyy vaihtaa joko luonnollisen metallin kulumisen tai kehään ilmestyvien vikojen vuoksi.

Uusien osien vaihdon tarpeesta kielivät ajamisen aikana kuuluva humina, narskuminen rattia käännettäessä, voiteluaineiden hävikki, pyörännavan ylikuumeneminen ja pyörän vapaa liike. Mikäli havaitset tällaisia merkkejä, vie autosi välittömästi huoltoon.

Osat täytyy asentaa korjausohjeen mukaisesti. Useimmissa tapauksissa osat tarvitsee vaihtaa vain siltä puolella, jossa vaihdon tarve on.

Tunnetut asennussarjojen valmistajat

Seuraavat merkit valmistavat osia:

 • Polish Kamoka
 • Dutch A. B. S.
 • German Vaico, Ridex
 • French SNR
 • Swedish SKF
 • Danish JP Group jne.

AUTODOC: osta kätevästi netistä

Etsitkö verkkokauppaa, josta voit ostaa kannattavasti ja ongelmitta netistä? Tervetuloa AUTODOCille. Olemme luoneet käyttäjäystävällisen verkkosivun ja mobiilisovelluksen: löydät ja ostat monia eri tuotteita helposti. Kaikkien tuoteluettelon tuotteiden hinnat ovat kohtuullisia ja useat osat ovat tarjouksessa, mikä mahdollistaa säästämisen, kun teet ostoksia. Ryhdy AUTODOCin asiakkaaksi tänään ja osta pyöränlaakerisarjoja, iskunvaimentimia, jarrulevyjä, jarrupaloja ja muita osia rahtiautoihin vaivattomasti ja edulliseen hintaan.

loader Ole hyvä ja odota!...