Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Vaimennin kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Vaimennin kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Vaimennin kuorma-autoille edullisesti
 • Osta Vaimennin kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
  Turvallinen tilaus 200 päivää
 • Kuorma-auto Vaimennin aina alhaisilla hinnoilla
  Edullisin hinta -takuu
Vaimennin kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Vaimennin TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Vaimennin hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
Vaimennin kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Vaimennin katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Vaimennin edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Kuorma-auton iskunvaimennin on alustan keskeinen osa, joka tasoittaa tien epätasaisuudesta johtuvat iskut. Tämä komponentti mahdollistaa ajoneuvon suuntavakauden, vähentää jarrutusmatkaa ja vähentää rungon värähtelyjä.

Kuorma-atuojen iskunvaimentimien tyypit

Valmistajien tuoteluettelot sisältävät eri mallien tuotteita:

 • Pneumaattiset. Näihin vaimentimiin sisältyy maavaran säätö. Ne pitävät maavaran samalla tasolla riippumatta kuorman painosta. Rakenteeseen kuuluu kompressori, vastaanotin, piirin ohjausyksikkö, pneumaattiset putket  ja ilmanjakomekanismi.
 • Hydraulinen. Ne voivat olla yksi- tai kaksinkertaisia ​​putkia.  Ensinmainitut ovat suhteellisen halpoja. Jälkimmäiset voivat kestää toiminnassa pidempään.

Kuten henkilöautoissa olevat iskunvaimentimet, myös kuorma-autoissa osat vaihtelevat akselista riippuen. Voit tilata verkosta osia, joilla on erilaisia ​​ominaisuuksia:

 • Regressiiviset. Ne kestävät hyvin tärinää ja kuorma-auton rullausta. Ne eivät tosin vaimenna riittävän tehokkaasti iskuja ajettaessa esimerkiksi raitiovaunurata-alueilla ja betonilaattojen välisisten liitoksien yli.
 • Progressiiviset. Ne vaimentavat iskuja hyvin esteisiin osuttaessa. Liikkeessä ne antavat ajoneuvon rullata hieman.
 • Lineaariset. Ne yhdistävät edellä mainittujen komponenttien ominaisuudet.

Toimintahäiriöt ja niiden syyt

Laitteiden käyttöikä on pääsääntöisesti yli 150 000 kilometriä. Käyttöikä riippuu tienpinnan kunnosta ja siitä, miten paljon ajoneuvoa kuormitetaan. Vaimennuslaitteiden toimintahäiriö on usein pintaan tullut vuoto, joka johtuu luonnollisesta kulumisesta, korroosiosta tai tiivisteiden kulumisesta. Seurauksena voi olla komponentin vakava mekaaninen vaurio tai liikenneonnettomuus.

Virheiden havaitseminen

Komponenteissa on yksiosainen rakenne eikä niitä voi korjata. Kun ne vaihdetaan, uudet asennetaan pareittain akselia kohden: samanaikaisesti vaihdetaan kuorma-auton taka- tai etummaiset iskunvaimentimet.

Uudet osat on asennettava, jos jopa pienimmät kuopat aiheuttavat tärinää autossa. Lisäksi auton kori voi heilua ajaessa, äkillisessä ohituksessa tai jarrutuksessa. Osa on diagnosoitava ja huollettava, jos jarrutusmatka on kasvanut ja kuorma-autoa on vaikea pitää kaistalla.

Komponenttien hajoaminen voidaan havaita visuaalisesti renkaiden epätasaisesta kulumisesta ja osan kotelosta tulevista vuodoista. Jos kuorma-auto on varustettu pneumaattisilla iskunvaimentimilla, ne voivat hajota talvella. Koska tämäntyyppiset komponentit ovat herkkiä hajoamaan matalissa lämpötiloissa, kuorma-auto voi olla vika-asennossa.

AUTODOC: ostoksia kätevästi verkossa

Etsitkö verkkokauppaa, josta saa kohtuuhintaisia ja laadukkaita tuotteita? Ryhdy AUTODOCIN asiakkaaksi! Täältä voit ostaa iskunvaimentimet kuorma-autoihin ja muita luotettavien tuotemerkkien tuotteita. Tarjouskampanjoiden aikana voit tilata kaiken tarvitsemasi jopa vieläkin halvemmalla. AUTODOC - meidät  valitsevat ihmiset, jotka arvostavat aikaa ja rahaa!

loader Ole hyvä ja odota!...