Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Jousiripustus / tarvikkeet kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Jousiripustus / tarvikkeet kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Jousiripustus / tarvikkeet kuorma-autoille edullisesti
  • Osta Jousiripustus / tarvikkeet kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
    Turvallinen tilaus 200 päivää
  • Kuorma-auto Jousiripustus / tarvikkeet aina alhaisilla hinnoilla
    Edullisin hinta -takuu
Jousiripustus / tarvikkeet kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Jousiripustus / tarvikkeet TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Jousiripustus / tarvikkeet hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
Jousiripustus / tarvikkeet kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Jousiripustus / tarvikkeet katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Jousiripustus / tarvikkeet edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Henkilöautojen joustintuet ovat akselin alla, kun taas kuorma-autoissa ne on kiinnitetty sen yläpuolelle. Osat vaikuttavat ratkaisevasti kiinnityksen luotettavuuteen ja siten turvallisuuteen.

Kuorma-autojen joustintukien tyypit

Tuoteluetteloista voi löytää seuraavia osia:

  • Kannakkeita, lautasia, lieriömäisiä tankoja. Näitä käytetään osien päiden yhdistämisessä runkoon.
  • U-pultit. Näitä käytetään joustavan osan yhdistämisessä akselipalkkiin.
  • Laakerit. Nämä tehdään kumista tai polyuretaanista. Kumi ottaa vastaan iskuja paremmin, kun taas polyuretaaninen on kestävämpi.

Viat ja vikojen aiheuttajat

Metalliosien korroosiovaurio voi syntyä, jos se altistuu kosteudelle. Laakerit ovat alttiita naarmuuntumiselle, vääntymiselle ja menettävät elastisuutensa, jos ne kuluvat. Kiinnikkeet voivat löystyä onnettomuuden tai jos ne on kiristetty huonosti asennuksen aikana.

Miten tunnistat viat

Joustintuilla ei ole tiettyä käyttöikää, vaan ne vaihdetaan tarpeen vaatiessa. Yksikkö täytyy huoltaa aika ajoin, ja huoltoon sisältyy yksittäisten osien kunnon tarkistaminen. Etenkin U-pulttien kireys täytyy tarkistaa.

Ongelmat voidaan huomata tielläpidokyvyn menettämisestä tai ohjauksen huonontuminen. Tällaisissa tapauksissa on suositeltavaa mitata tarkasti oikean ja vasemman pyörän välimatka sekä etu- että takapyöristä. Mittaustuloksen perusteella voidaan havaita, onko akseliväli pidempi toisella puolella. Joskus ongelma voidaan korjata asentamalla uudet kiinnikkeet. Kun jousituksen jousea vaihdetaan, suositellaan käytettävän uusia tukia.

AUTODOC: osta kätevästi netistä

Etkö voi sietää ajanhukkaa, kun etsit osia eri verkkokaupoista? Laajan valikoiman vuoksi voit ostaa kaiken tarvitsemasi AUTODOCilta. Voit ostaa joustintukia ja monia muita osia kuorma-autoosi edulliseen hintaan. Hintamme ovat järkevät ja meillä on säännöllisesti tarjouksia. Älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalvelumme asiantuntijoihin, mikäli tarvitset lisätietoja. He vastaavat mielellään kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin.

loader Ole hyvä ja odota!...