Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Pakoputket kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Pakoputket kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Pakoputket kuorma-autoille edullisesti
 • Osta Pakoputket kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
  Turvallinen tilaus 200 päivää
 • Kuorma-auto Pakoputket aina alhaisilla hinnoilla
  Edullisin hinta -takuu
Pakoputket kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Pakoputket TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Pakoputket hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
Pakoputket kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Pakoputket katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Pakoputket edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Kuorma-autojen pakokaasuputket ja taipuisat putket ovat välttämättömiä pakokaasujen poistamiseksi. Lisäksi ne mahdollistavat moottorista aiheutuvan melutason ja tärinän vähentämisen.

Kuorma-autojen taipuisien pakoputkien tyypit

Yleensä joustavassa putkessa on jäykkä ja kestävä kolminkertainen punos. Valmistajien tuoteluettelot sisältävät tuotteita, jotka eroavat toisistaan sisemmän kerroksen tyypin perusteella:

 • Interlock (vahvistettu). Sisäosa on valmistettu joustavista yhdensuuntaisista levyistä. Nämä ovat huomattavan kestäviä.
 • Interbraid. Sisällä olevat elementit on punottu toisiinsa nähden kulmassa. Ne ovat hinnaltaan edullisia, mutta ne hajoavat nopeammin.

Nämä autonosat voidaan valmistaa seuraavista materiaaleista:

 • Teräs. Nämä ovat suhteellisen halpoja.
 • Ruostumaton teräs. Nämä ovat luotettavia.

Kuorma-autojen pakoputkien tyypit

Nämä tuotteet eroavat toisistaan käyttötarkoituksensa perusteella:

 • Poistoputket. Ne asennetaan suoraan pakoputken taakse. Ne kestävät yli 600 asteen lämpötiloja.
 • Liitosputket. Ne on asennettu pakojärjestelmän muiden osien väliin.
 • Ulosvirtausputket. Ne tulevat ulos äänenvaimentimesta ja poistavat pakokaasut. Niiden on ulotuttava 3-5 cm:n etäisyydelle korista kuorma-autoissa, jotka kuljettavat matkustajia.

Verkkokaupasta voit tilata eri pituisia ja eri halkaisijalla olevia autonosia. Mitä suurempi on halkaisia, sitä hitaampi on pakokaasuvirtauksen nopeus. On huomattava, että hyötyajoneuvoihin tarkoitetuilla komponenteilla on suuremmat mitat kuin henkilöautojen pakoputkissa.

Toimintahäiriöt ja niiden syyt

Näiden osien huoltoa ei ole tarkasti määritetty. Ne on vaihdettava, kun ne hajoavat. Yleensä joustavat putket kuluvat nopeammin kuin tavalliset putket. Moottorin pienet liikkeet ja putkien kiinnikkeiden kuluminen johtavat tähän. Nämä autonosat ovat myös alttiita mekaanisille vaurioille. Niitä voi esimerkiksi aiheutua lentävistä kivistä tai isomman esteen ylityksestä. Nämä osat voivat ruostua, jos ne ovat alttiina korkealle kosteudelle.

Häiriöiden havaitseminen

Jos kuulet vieraan äänen moottorin ollessa käynnissä ja moottorin ääni muuttuu tavallista kovemmaksi, osat on vaihdettava. Lisäksi matkustamoon voi tulla pakokaasujen hajua. Viallisten osien vaihtamista ei pidä viivytellä: akustisen epämukavuuden ohella viasta voi aiheutua pakokaasujen sisältämien kemiallisten aineiden haitallisia vaikutuksia, moottorin tehohäviötä ja liiallista polttoaineenkulutusta.

AUTODOC: käteviä ostoksia verkossa

Voit ostaa pakoputkia ja joustavia putkia hyötyajoneuvoihin verkossa edullisesti. Tukipalvelumme asiantuntijat auttavat sinua valitsemaan tarvitsemasi tuotteet. Kysy heiltä, ​​mitkä tarjouskampanjat ovat meneillään tänään, ja käytä hyväksesi tilaisuus säästää ylimääräistä rahaa. Osta AUTODOCILTA ja suorita korjaus ja huolto ilman lisäkustannuksia!

loader Ole hyvä ja odota!...