Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Ilmajousipalje kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Ilmajousipalje kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Ilmajousipalje kuorma-autoille edullisesti
  • Osta Ilmajousipalje kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
    Turvallinen tilaus 200 päivää
  • Kuorma-auto Ilmajousipalje aina alhaisilla hinnoilla
    Edullisin hinta -takuu
Ilmajousipalje kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Ilmajousipalje TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Ilmajousipalje hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
Ilmajousipalje kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Ilmajousipalje katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Ilmajousipalje edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Henkilöautoissa on ilmajousitus vain, jos ne kuuluvat eliittiluokkaan. Sen sijaan kuorma-autot varustetaan yleensä sillä. Ilmajousitus on painoltaan suhteellisen kevyt ja se vaikuttaa ajomukavuuteen. Lisäksi tämä järjestelmä tarjoaa mahdollisuuden säätää matkaa korin lattian ja tienpinnan välillä. Tämä yksinkertaistaa lastausta. Yleensä kuorma-autoihin asennetaan osia, joissa on yksi virtapiiri.

Ilmajousituksen tyypit

Yksiköissä käytetään monenlaisia elementtejä:

  • Vaihtelevalla tehopinnalla. Tämän määrää laakerin laippojen kääntyminen.
  • Tasaisella tehoalueella. Nämä ovat mäntätyyppisiä komponentteja.

Nämä rakenteet voidaan asentaa molempiin akseleihin. Kuitenkin kuorma-autoissa takaosaan asennettu ilmajousitus on yleisempi kuin etuosan.

Viat ja vikojen aiheuttajat

Osan vaihtamiselle ei ole tarkkaa aikaa vaan se vaihdetaan silloin, jos pneumaattiset sylinterit menettävät eheytensä hankauskulumisen vuoksi. Näin käy, jos työpinta on jatkuvassa kosketuksessa hiekan tai lian kanssa. Toinen yleinen vika on kompressorielementtien tuhoutuminen pitkän jatkuvan käytön jälkeen.

Kuinka tunnistat viat kuorma-autojen ilmajousituksessa

Vika voidaan osoittaa siitä kertovalla merkillä kojelaudassa. Lisäksi pysäköinnin aikana kori yleensä laskeutuu jonkin renkaan tasolle. Viallinen kompressori voi päästä ylimääräisiä ääniä käytön aikana. Tarvittavaan paineeseen pääsy voi myös kestää kauemmin. Yksikköä ei tarvitse aina vaihtaa kokonaan vaan joissain tapauksissa vain vialliset komponentit korjataan. Tätä varten on parempi ottaa yhteyttä huoltamon ammattilaisiin.

AUTODOC: osta kätevästi netistä

Haluatko ostaa ilmajousituksen tai muita osia kuorma-autoosi? Löydät laajan valikoiman osia AUTODOC-verkkokaupan tuoteluettelosta. Järkevät hintamme auttavat sinua vähentämään kuluja. Ostatko mieluiten tarjousten aikana? Meillä on asiakkaillemme säännöllisesti alennuksia, joiden avulla laadukkaita tuotteita saa edullisin hinnoin. Mikäli tarvitset lisätietoja, ole yhteydessä asiakaspalvelumme asiantuntijoihin verkkochatissa tai soittamalla.

loader Ole hyvä ja odota!...