Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Ilmankuivaaja / -patruuna kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Ilmankuivaaja / -patruuna kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Ilmankuivaaja / -patruuna kuorma-autoille edullisesti
  • Osta Ilmankuivaaja / -patruuna kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
    Turvallinen tilaus 200 päivää
  • Kuorma-auto Ilmankuivaaja / -patruuna aina alhaisilla hinnoilla
    Edullisin hinta -takuu
Ilmankuivaaja / -patruuna kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Ilmankuivaaja / -patruuna TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Ilmankuivaaja / -patruuna hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
Ilmankuivaaja / -patruuna kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Ilmankuivaaja / -patruuna katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Ilmankuivaaja / -patruuna edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Toisin kuin henkilöautoissa kuorma-autoissa käytetään yleensä paineilmajarrujärjestelmiä. Ilmankuivaimen suodatin on osa tätä järjestelmää. Se poistaa kosteutta kompressorista tulevasta ilmasta, mikä vähentää osien korroosiosta johtuvia vaurioita ja näin niiden kallista korjaamista.

Kuorma-autojen ilmankuivaimen suodattimien tyypit

Osien pääelementtinä on vaihdettava kuorma-auton ilmankuivaimen suodattimen patruuna. Se on säiliö, jossa on rakeista, kosteutta imevää täyteainetta. Täyteaineena voi olla:

  • Zeoliitti. Tämä aine säilyttää ominaisuutensa pitkään.
  • Silikageeli. Rakeet kestävät mekaanisia vaurioita.

Riippuen siitä, onko lisäelementtejä, korvaavat osat voivat olla:

  • Yhdistettynä öljynerottimeen. Tällöin samassa kotelossa on kaksi suodatinta. Toista niistä käytetään öljyn epäpuhtauksien poistamiseen ilmasta ennen kuin se siirtyy kuivaimeen. Tämä vähentää merkittävästi jarrujärjestelmän osien vioittumista, mikä puolestaan vähentää huollosta aiheutuvia kuluja.
  • Standardi. Nämä suorittavat vain tärkeimmän tehtävänsä. Ne ovat yleisimpiä ja yleensä edullisen hintaisia.

Viat ja vikojen aiheuttajat

Ajan myötä adsorboiva aine menettää kykynsä imeä kosteutta. Tämä johtuu siitä, että käytön aikana se kerää paljon nestettä. Jos se jäätyy talvella, kuivain voi haljeta. Näin käy, kun lämmitys laitetaan pois päältä.

Usein täyteaine ei toimi enää, jos rakeet öljyyntyvät. Syy tähän on nopeutunut öljyn vapautuminen kompressorista.

Kuorma-auton ilmankuivaimen suodatin voi vioittua rikkinäisen tarkistusventtiilin takia. Tämä elementti lähettää kuivatun ilman vastaanottimiin. Venttiili voi esimerkiksi mennä tukkoon, jos kompressori ei toimi oikein.

Miten tunnistat viat

Uuden patruunan asentamisen tarpeen voi päätellä vastaanottimessa olevasta kondensaatista. Avaa vastaava tyhjennysventtiili, jotta voit tarkistaa sen. Tämä täytyy tehdä valmistajan ohjeiden mukaisesti. Vastaanottajan tila tarkistetaan päivittäin. Täyteaine täytyy vaihtaa ainakin kerran vuodessa ennen talvea. Ilmastointilaitteen kuivain vaihdetaan yleensä silloin, jos venttiili vioittuu.

AUTODOC: osta kätevästi netistä

Tarvitseeko sinun ostaa ilmankuivaimen suodatin tai patruuna kuorma-autoosi? Tee tilaus verkossa AUTODOC-kaupassa tänään, ja me järjestämme nopean toimituksen. Tarvitsetko apua osan valintaan tuoteluettelostamme? Pätevät asiantuntijamme auttavat sinua mielellään. Etsitkö mahdollisuutta ostaa korkealaatuisen osan edullisesti? Osta tarjousten aikana!

loader Ole hyvä ja odota!...