Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Pakkasneste kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Pakkasneste kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Pakkasneste kuorma-autoille edullisesti
  • Osta Pakkasneste kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
    Turvallinen tilaus 200 päivää
  • Kuorma-auto Pakkasneste aina alhaisilla hinnoilla
    Edullisin hinta -takuu
Pakkasneste kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Pakkasneste TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Pakkasneste hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Pakkasneste kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Pakkasneste katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Pakkasneste edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Pakkasnestettä käytetään kuorma-autojen jäähdytysjärjestelmissä. Se kiertää erityisissä kanavissa, jotka on kytketty jäähdyttimeen. Pumppu ylläpitää vaaditun paineen järjestelmässä. Nesteen jäätymispiste on matala ja kiehumispiste korkea.

Kuorma-autojen pakkasnesteiden tyypit

Valmistajien tuoteluetteloissa on nesteitä, joissa on erilaisia lisäaineita. Ne jaetaan American General Motors Corporationin yleisesti hyväksytyn luokituksen mukaisesti:

  • G11 (hybridi). Orgaanisen aineen lisäksi ne sisältävät epäorgaanisia lisäaineita. Niitä voidaan käyttää jäähdytysnesteinä sekä henkilöautoissa että hyötyajoneuvoissa. Ne ovat edullisia hinnaltaan. Yleensä ne ovat vihreitä ja kestävät 3 vuotta tai 90 000 kilometriä.
  • G12 (karboksylaatti). Tällainen hyötyajoneuvojen jäätymisenestoaine sisältää orgaanisia lisäaineita: karboksylaattia ja etyleeniglykolia. Niitä käytetään laajalti suurissa vetoautoissa. Ne takaavat suurimman jäähdytyksen. Useimmissa tapauksissa tällaiset nesteet ovat punasävyisiä. Ne kestävät hyvin korroosiota. Tällaisen nesteen käyttöikä on 5 vuotta tai 150 000 ajokilometriä.
  • G13 (lobridi). Niiden peruselementti on propyleeniglykoli, joka toisin kuin etyleeniglykoli, hajoaa nopeasti käytön jälkeen. Nämä nesteet ovat ympäristöystävällisiä ja voivat olla väriltään keltaisia ​​tai violetteja. Niiden käyttöikä on jopa 150 000 ajokilometriä tai 4-5 vuotta.

Verkkokaupastamme voit ostaa jäähdytysnesteen tiivisteitä. Se on laimennettava tislatulla vedellä ennen käyttöä.

Erityispiirteet kuorma-autojen pakkasnesteen käytössä

On tärkeää käyttää saman tuotemerkin nesteitä ja samantyyppisiä nesteitä ja välttää sekoittamasta erityyppisiä tuotteita. Tarvittaessa voidaan käyttää hydrometriä, joka on väline nestemäisten aineiden tiheyden määrittämiseen.

Kun tuote vaihdetaan, on syytä panna merkille vaihdon päivämäärä ja noudattaa valmistajan suosituksia vaihtovälistä. Jos kuorma-autoa käytetään paljon, nesteen tiheys on tarkistettava ajoittain. Jos se on muuttunut gelatiiniseksi ja siinä on epähomogeenisia hiukkasia pinnalla, se pitää vaihtaa. Lisäksi nesteen laadun heikkeneminen käy ilmi paisuntasäiliön pohjalla olevasta sakasta ja nesteen ruskeasta sävystä. Tällöin huoltoa ei pidä lykätä. Uuden jäähdytysnesteen ostaminen tulee paljon halvemmaksi kuin moottorin korjaaminen ylikuumenemisen vuoksi.

AUTODOC: käteviä ostoksia verkossa

Haluatko ostaa pakkasnestettä kuorma-autoon ja muita teknisiä nesteitä edulliseen hintaan? Tutustu AUTODOC-verkkokauppaan. Meillä on usein tarjouksia, jolloin voit ostaa kaiken tarvitsemasi edulliseen hintaan. Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä tukipalveluumme. He auttavat sinua mielellään valitsemaan oikean tuotteen. Tee tilauksesi tänään ja järjestämme sen toimituksen nopeasti!

loader Ole hyvä ja odota!...