Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Ohjaustanko kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Ohjaustanko kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Ohjaustanko kuorma-autoille edullisesti
 • Osta Ohjaustanko kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
  Turvallinen tilaus 200 päivää
 • Kuorma-auto Ohjaustanko aina alhaisilla hinnoilla
  Edullisin hinta -takuu
Ohjaustanko kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Ohjaustanko TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Ohjaustanko hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
Ohjaustanko kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Ohjaustanko katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Ohjaustanko edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Ohjausvarsi siirtää ohjauksen voimat ohjauksen vaihdelaatikosta olka-akselille, jolloin kuorma-auton pyöriin saadaan tarvittava kääntökulma ohjausta varten. Osa on putki, jossa on erikoisreikiä, joihin on asennettu kuulapultit.

Tyypit

Seuraaviin akseleihin tehdään omia komponenttejaan:

 • eteen,
 • taakse,
 • keskelle,
 • vapaasti liikkuvaan.

Ennen kaikkea hyötyajoneuvoihin valmistetaan etu- ja takaohjausvarsia. Akselista riippumatta osat voivat poiketa rakenteeltaan ja olla:

 • kiinteitä (ei voida korjata),
 • irrotettavia (kestävämpi huoltomahdollisuuden ansiosta).

Tuoteluetteloissa olevat auton osat eroavat toistaan myös:

 • painoltaan,
 • kooltaan,
 • kiinnittimien tyypeiltään.

Toimintahäiriöt ja niiden syyt

Komponenttien käyttöikä on pitkä. Osan hajoaminen voi johtua vääntymisestä, jos kuorma-auto osuu isoon esteeseen. Koska osiin on vaikeaa päästä käsiksi. vaihto on suoritettava erikoistuneessa huoltoliikkeessä. Tämän jälkeen pyörät pitää kohdistaa.

Häiriöiden havaitseminen

Hajoamisen merkit ovat identtisiä henkilöauton ohjausvarsien toimintahäiriöiden kanssa. Esimerkiksi kaarteissa ajettaessa voi kuulua epätavallisia ääniä tai ohjauspyörässä voidaan huomata tärinää tai välystä. Tämän lisäksi kuorma-auto voi viettää toiselle puolelle.

AUTODOC: käteviä ostoksia verkossa

Haluatko huoltaa kuorma-autosi edullisesti? Tilaa laadukkaat osat AUTODOC-verkkokaupasta. Täältä voit ostaa ohjausvarren kuorma-autoon ja monia muita tuotteita edulliseen hintaan. Teknisen tukipalvelun asiantuntijat auttavat sinua mielellään valitsemaan tarvitsemasi varaosat ja kertovat tarjouskampanjoista, jotka ovat tällä hetkellä aktiivisia. Ostaa verkossa edullisesti ja saat tuotteet mahdollisimman lyhyessä ajassa!

loader Ole hyvä ja odota!...