Plus
Kokeile premium-tiliä
0   tuotetta
#
0,00 €
Ostoskorisi on tyhjä

Ohjaamon jousitus / vaimennus kuorma-autoille

Valitse hyötyajoneuvosi
Valitse malli alla olevasta listasta löytääksesi Ohjaamon jousitus / vaimennus kuorma-autoille tai muille hyötyajoneuvoille ja varmistaaksesi yhteensopivuuden.
1
2
3
Lisätiedot
Tilaa Ohjaamon jousitus / vaimennus kuorma-autoille edullisesti
  • Osta Ohjaamon jousitus / vaimennus kuorma-autoille edullisesti 200 päivän palautusoikeudella
    Turvallinen tilaus 200 päivää
  • Kuorma-auto Ohjaamon jousitus / vaimennus aina alhaisilla hinnoilla
    Edullisin hinta -takuu
Ohjaamon jousitus / vaimennus kuorma-autoille katalogi - valitse oikea AUTODOC verkkokaupasta

Ohjaamon jousitus / vaimennus TOP kuorma-autojen brändeille

Korkealaatuiset Ohjaamon jousitus / vaimennus hyötyajoneuvoja: TOP brändit

Lisää
Ohjaamon jousitus / vaimennus kuorma-autoille: Bestsellerit katalogissamme
Nämä tavarat ovat eniten ostettuja Ohjaamon jousitus / vaimennus katalogista. Laaja tuotevalikoima parhailta brändeiltä tulee auttamaan sinua valitsemaan Ohjaamon jousitus / vaimennus edulliseen hintaan ja takaamaan parhaan sopivuuden kuorma-autollesi tai hyötyajoneuvollesi

Kuorma-autojen paino on merkittävä ja siksi ne ovat erityisen alttiita heilumaan ajettaessa epätasaisella tiellä. Tienpinnan vaikutuksen vähentämiseksi kuorma-autoissa käytetään ohjaamon ilmajousitusta. Se parantaa pitoa tiehen, takaa ajoneuvon sujuvan kulkemisen riippumatta tien kunnosta ja säilyttää optimaalisen tasaisen maavaran.

Kuorma-auton ohjaamon ilmajousituksen tyypit

Rakenne perustuu kumityynyyn, jossa on paineilmaa sisältä. Se kestää usean kymmenen ilmakehän paineen ja voi muuttaa ominaisuuksiaan automaattisen säätömekanismin ansiosta. Ilmajousien tyyppejä on kaksi:

  • Ilmatyynylliset. Ne koostuvat 2-4 kerroksisesta kumisesta kankaasta, joka on useimmiten polyamidia (sapron, nailon, neopreeni). Niissä on kierteistetyt aukot ilmansyöttöä varten ja aukot asennusta varten. Komponentin keskellä on vyörengas. Joissakin malleissa on kumitulppa. Kuoren alhainen sisäinen kitka ja se etteivät ne lämpene kuorma-auton käytön aikana tekevät näistä ilmajousista erityisen luotettavia.
  • Kalvolliset. Ne eroavat ilmatyynymalleista sillä, että niissä on mäntä ja kalvo joka rajoittaa kuoren tilavuutta. Tämän tyyppisten ilmajousien vaimennus on pienempi kuin edellä mainitun tyyppisten.

Klassisten osien lisäksi kuorma-autojen ohjaamon ilmajousituksen valmistajat tarjoavat malleja, joissa on kansi ja kotelo. Jälkimmäiseen kiinnittyy muita osia ja se voi olla tehty metallista tai muovista. Näillä komponenteilla varustetut ilmajouset kestävät suuria kuormituksia.

Toimintahäiriöt ja niiden syyt

Yleisin ongelma on ilman vuotaminen ilmakammion ja ilmatukien välisissä kosketuspisteissä. Lisäksi ilmatyynyn tai jousien mekaaniset vauriot ovat mahdollisia. Häiriöt johtuvat pääsääntöisesti huolimattomasta ajamisesta tai ajoneuvon ylikuormituksesta. Syynä voi olla myös se, että autolla on osuttu kuoppaan tai likaa ja vieraita ​​esineitä on osunut kokoonpanoon. Ilmajouset eivät ole korjattavissa, ja ne on vaihdettava mahdollisten vikojen ilmaantuessa.

Virheiden havaitseminen

Ensinnäkin vahingot näkyvät tavanomaisen huollon yhteydessä. Lisääntynyt meteli matkustamon sisällä, vieras kopina ja tärinä ajettaessa epätasaisella tiellä voivat ilmaista tarkastuksen välttämättömyyden. Kuorma-auton ohjaamon ilmajousien hajoamiseen myös liittyy myös kasvanut värinä taajuus ajoneuvon etuosassa suurella nopeudella ajettaessa.

AUTODOC: käteviä ostoksia verkossa

Etsitkö verkkokauppaa, jossa on edulliset hinnat komponenteille hyötyajoneuvojen korjaukseen ja huoltoon? Tervetuloa AUTODOCIIN. Täällä voit ostaa edullisesti ohjaamon ilmajousituksen komponentteja ja muita osia. Kaikki tuoteluettelosta löytyvät tuotteet ovat verrattain edullisia ja laadukkaita. Lisäksi meillä on usein tarjouksia, jotka mahdollistavat säästämisen. Sano hyvästi tuhlaamiselle - tee tilauksesi verkossa verkkosivustollamme nyt heti.

loader Ole hyvä ja odota!...